• akp'li akademisyen deniz ülke arıboğan'ın mültecilere tepki konusuna artık isyan ettiği tweetidir.

    ''bu tür videolar tahrik etmek için istihbarat servisleri tarafından üretiliyor.kanmayın! evsahiplerinin göçmenlere karşı tepkisel olduğu böyle bir psikolojik ortamda bir yabancının bu videoyu çekip paylaşması için ya gerizekalı ya da hayli ileri zekalı (bilinçli) olması gerekir''

    link
  • (bkz: akademisyen)

    usul bilmeyen bir insan, kesinlikle akademisyendir; malum son dönemlerin yerleştirmeli akademisyenleri böyle oluyor.

    içeriğe gelince; 8-9 sene ses çıkarmazsanız, hak istemeye başlarlar, sonuçta hak verilmez alınır.
  • videolar için söylenen doğru olabilir,ancak bu sorun yok manasına da gelmiyor.insan zekası da öyle parlak değil, deplasmanda nasil ki fanatik taraftarlar bilincini kaybediyor ,bunlarda öyle olabilir.
  • yakında bu sokaktakiler gerçek suriyeli insanlar değil, suriyeli gibi davranmaya kodlanmış botlar diyecekler.

    videolarda montaj,edit,kesme biçme hiçbir şey yok.kadın kendisini taciz eden suriyeliyi videoya alıp fotoğrafı sil diyor adamın telefonundan gerçekten kızın fotoğrafı çıkıyor.
    mahkemelerde yargılananlar kaçak yollarla bu ülkeye girmiş insanlar oluyor.
    bayrağı açanlar yine afgan/suriyeli.
    güvenlik kamerasına yakalanan araba çiziciler,hırsızlar,türk kızını takip edip taşla başına vuranlar,tecavüz edenler yine kaçaklar!

    ortada istihbarat servislerinin elemanı varsa bunlar videoyu çekenler değil videodaki eylemleri yapanlardır.siz de bu istihbarat servislerinden çok müzdaripseniz bu tür davranışlarda bulunan/bulunabilecek herkesi bu ülkenin dışına atın.

    atamıyorsanız kusura bakmayın ama istihbarat ajanlarının asıl adamları sizlersiniz.
  • bu adamlar farkli bir gerceklikte yasiyorlar artik buna eminim.
  • her zamanki gibi provokasyon, yalan, operasyon, dış güçlerin oyunu diye ağlayan bir akplidir. 20 küsür yılın sonunda bu söylemlere hala inanan da ya gerizekalı ya da ileri zekalıdır(bilinçli).
  • şayet bu videoyu istihbarat servisleri yaptıysa aynı istihbarat servislerinin bu sığınmacıları kullanarak daha neler neler yapabileceğini öngörmek hiç de zor değil.

    dolayısıyla istihbarat servisleri yaptı deyince sorun ortadan kalkmıyor, peki tweette buna dair bir çözüm önerisi var mı? tabii ki yok.

    peki türkiye'de istihbarat servislerinin provokasyonlarına karşı twitterda ağlamaktan başka mücadele edebilecek kim var? tabii ki ümit özdağ.

    tanım: ümit özdağ'ın uyarılarında ne kadar haklı olduğunu gösteren bir diğer tweet.
  • yaşadıkları saraylardan, korunaklı semtlerden lüks cafelerden çıkıp 1 saat istanbul turu atsalar o video gibi uzun metraj film çekerler. millete bide üst perdeden akıl veriyorlar utanmazlar.
  • ülkece araplaşıyoruz ama kafanızı kuma gömün bunlarla uğraşmayın diyo
  • henüz onların coğrafyasına uğramadıkları için kendine göre doğru bir açıklama. gerçekliği yaşayan biziz.
hesabın var mı? giriş yap